lauantai 6. kesäkuuta 2015

Vielä on kesää jäljellä...!

Viikot hurahtavat sellaista vauhtia, että en voi millään uskoa, että taas on lauantai! Muistan jonkun joskus sanoneen, että mitä vanhemmaksi tulet, sitä nopeammin aika menee! Tais olla oikeassa...
Jotain sain kuitenkin kotirintamallakin aikaiseksi tällä viikolla; maalaushepuli yllätti aurinkoisena aamupäivänä ja päätin jatkaa kellarin merellistä teemaa myös sinne johtavaan portaikkoon. Sinisten raitojen maalaaminen oli ihan piece of cake, mutta suorien ja tasapaksuisten raitojen teippaus on kyllä aina yhtä vaikeeta. Oon kyllä kohtuullisen tyytyväinen lopputulokseen. Naapuri kysyi kerran, ollaanko purjehtijoita, kun kodissamme on siellä täällä purjeveneitä, majakoita ja muita merihenkisiä asioita. Ei olla, mutta haaveilen kyllä vanhasta puuveneestä mökkirantaan. En tiedä miksi olen joskus täysin hurahtanut merelliseen tyyliin, kun olen koko lapsuuteni kesät viettänyt etelä-savossa järven rannalla?





Tällä viikolla luovuttiin toisesta autostamme, tosin vain väliaikaisesti, onneksi:) Tarkoitus olis vaihtaa
vähän pienempään "kauppakassiin", kunhan löydetään sopiva. Tärkeimmät kriteerit tietenkin valkoinen väri ja ilmastointi, mies saa huolehtia muista pikkuseikoista kuten teknisistä yksityiskohdista :) Onneksi asutaan kävelymatkan päässä kaikista mahdollisista palveluista niin auton löytymisellä ei ole niin hirveä kiire..

Tuuli on puhaltanut tällä viikolla niin kovaa, että kirsikka-ja luumupuiden kukat on valkoisena mattona pihamme nurmikolla. Rhodojen kukinnat alkavat olla jo loppuvaiheessa.. Vaikka viileän tuulen takia ilma ei tunnu kauhean kesäiseltä, silti tuntuu että kesä etenee ihan liian nopeasti. Hain vähän kesää sisällekin maljakkoon, syreeninkukkien tuoksu leviää ihanasti olohuoneesta ympäri kämppää.



Siitä tietää kuitenkin olevan kesä, että riippumatossa ei voi kauaa makoilla ilman korvassa iniseviä hyttysiä.. Ja siitä, että meidän perheessä käydään joka päivä jätskikiskalla.. Ja siitä, että pönttöuuneja ei
ole tarvinnut lämmittää enää moneen päivään ja vanhat puulattiat tuntuu ihanan lämpöisiltä paljaiden jalkojen alla.

Huomenna saadaan taas pitkästä aikaa pikku-mies Noa kyläilemään, ohjelmassa mukavaa ulkoilua melkein koko "ison perheen" voimalla ja hampurilaisten grillausta, toivottavasti auringonpaisteessa!



Tack o hej, leverpastej :)

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti